Over ons

Vakantiehuisje Spakenburg, Arno en MaudWie zijn wij?

Wij zijn Arno de Nooij en Maud de Jong. Vanwege het werk van Arno wonen we tijdelijk in Azië. Ons vakantiehuisje in Spakenburg is een geweldige plek voor de weken dat we in Nederland zijn. Een wandelingetje naar het dorp voor een portie kibbeling, lekker luieren op het terras, bijpraten met familie en vrienden.

Tijdens onze reizen in Azië maken we veel foto’s. Een paar daarvan zal je ook in ons huisje tegenkomen. Deze trotse ‘vismannen’ bijvoorbeeld; een link -met een knipoog- tussen Spakenburg als vissersdorp en de vismarkt in Azië.Vakantiehuisje Spakenburg. over ons, vismannen

Tijdens de periodes dat we zelf geen gebruik maken van ons huisje, stellen wij deze ter beschikking voor verhuur. De verhuur loopt via Novasol en dat biedt zowel voor ons en voor de huurder veel gemak en zekerheid. Geen gedoe met reserveringen en alles is altijd tip top in orde. Want hoewel we op grote afstand wonen, weten we dat de mensen van de bijbehorende Jachthaven altijd beschikbaar zijn om het onze huurders naar de zin te maken. Voor de sleuteloverdracht, schoonmaak, een klusje, voor allerlei vragen en tips in de omgeving of gewoon voor een ‘kletsje’. En dat voelt goed!

We hopen dat onze gasten zich net zo thuis voelen in ons huisje als wijzelf. U bent van harte welkom! 

Arno & Maud

PS: Wilt u weten wat onze gasten over ons vakantiehuisje schrijven? U leest het hier. 


Westdijk 36 | 3752 AE Bunschoten-Spakenburg | Boekingscode Novasol: HUT021